Invitatii de nunta la moda

 

Pentru ca moda este in continua schimbare, ea influenteaza inclusiv domeniul nuntilor si implicit designul abordat pentru invitatii de nunta. Firmele de organizare de nunti, artistii si desginerii au creat modele moderne, prentru a raspunde nevoii de ceva nou a clientilor, aflati in cautarea de lucruri deosebite pentru nunta lor.

Foarte cautate la momentul actual sunt invitatiile cu aer retro, pentru ca multe locatii de nunta se preteaza unei petreceri retro. Cu un aer atemporal, aceste nunti vor ramane in amintirea invitatilor, gratie originalitatii pregatirilor. Moda retro poate fi oglindita si in vestimentatia mirilor, rochia de mireasa vintage fiind un vis pentru multe viitoare mirese. Invitatiile pot fi prelucrate si acasa, daca nunta este restransa, insa ajutorul unei firme de organizare de nunti este oricand binevenit, mai ales pentru ca ei pot crea invitatii care sa respecte cerintele si tema propusa de cuplu.

CI105

Tendinta prezenta in toate domeniile creative de design este consitutia de printuri, care sunt din ce in ce mai preferate de viitorii miri, gratie look-ului abstract si aerului modern pe care il dau invitatiilor de nunta. Simboluri frecvente ca florile, inimi sau pasari pot fi exploatate intr-o maniera noua, fiind stilizate pentru a crea invitatii de nunta cu totul aparte. Invitatiile calendar sunt totodata cautate, pentru ca, in acest fel, mirii se pot asigura ca invitatii nu vor uita de data nuntii. Daca sunt asezate pe un suport de magnet, aceste invitatii pot fi asezate pe frigider, fiind un reminder foarte eficient.

Este foarte important ca invitatia sa oglindeasca stilul cuplului ce urmeaza sa se casatoreasca, astfel ca, pentru cei mai haiosi, invitatiile de nunta simpatice sunt alegerea ideala. Cu ilustratii dragute sau glumite, acestea sunt la mare cautare, gratie atmosferei relaxate pe care o sugereaza. Pentru invitatii de nunta cu totul deosebite, mirii pot alege o poza preferata a lor sau pot face un photoshooting, deoarece stilul de invitatie cu fotografie castiga din ce in ce mai multa popularitate, dand dovada de originalitate.

creatorii de invitatii handmade

 

In concluzie, aceste modele prezentate mai sus sunt variante ce pot fi luate in considerare de cupluri care isi planifica nunta in viitorul apropiat si care isi doresc niste invitatii  nunta cu un design aparte.

Clip to Evernote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>