Idei de invitatii de nunta handmade inedite

 

Toata fetele viseaza la o nunta ca in povesti si unoeri drumul poate sa inceapa cu alegerea de invitatii nunta handmade care sa ti se potriveasca! Consultantii firmelor de organizare nunti te vor ajuta sa gasesti cea mai potrivita invitatie pentru conceptul nuntii tale.

Tendinta handmade a atins in ultimii ani mai toate domeniile de design, acestea incluzand organizarea de nunti. Artistii si artizanii colaboratori ofera modele diverse si deosebite, combinand materiale inovatoare. Unele dintre cele mai populare invitatii nunta handmade sunt cele create dintr-o poza cu tine si cu jumatatea ta. Avand incarcatura emotionala mai mare, vor produce rudelor si prietenilor mai multa bucurie, ei pastrand poza ca o amintire draga.

invitatii-de-nunta-handmade

  De cele mai multe ori, invitatiile sunt transformate in vederi, fiind trimise fara plic. Cele de tip telegram sunt de asemenea cautate. Uneori, invitatiile pot contine flori presate, snururi sau decupaje minutioase, pentru un plus de eleganta. In cazul florilor presate, acestea sunt lipite, apoi invitatiile sunt plastificate si trimise in plicuri simple tuturor invitatilor sau inmanate personal, in cazul unor nunti mai restranse.

 

Alte exemple de invitatii inedite sunt imprimate pe materiale deosebite, ca de exemplu hartie ecologica, tip pergament sau foaia de calc, foarte potrivite pentru o nunta cu tema vintage.  Daca petrrecerea va avea un aer disco, invitatiile pot fi decorate cu paiete si sclipici, anuntand o nunta stralucitoare. Pentru nuntile organizate la malul marii, artistii pot concepe invitatii nunta handmade cu scoici sau stele de mare. Tema marina este preferata de multe cupluri, deoarece confera o atmsofera relaxata si mai romantica nuntii. Invitatiile pot fi influentate din punctul de vedere al designului de anotimpul in care va avea loc, astfel ca se obisnuiesc invitatii cu decupaje de frunze pentru sezonul autumnal, floricele colorate pentru primavara sau fulgi de zapada pentru iarna. Invitatiile pot fi legate cu snururi argintii sau panglici de catifea, iar cartonul pe care este imprimat textul poate fi sidefat, cu arabescuri sau print floral.

 

HPIM8898m

 

In concluzie, acestea sunt cateva propuneri pentru designul de invitatii. Pentru ca moda obiectelor lucrate manual este in crestere,gratie originalitatii de care dau dovada, din ce in ce mai multe cupluri opteaza pentru invitatii nunta handmade.

Clip to Evernote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>