De ce invitatii de nunta handmade?

 

Organizatorii de nunti vorbesc din ce in ce mai des despre invitatii nunta handmade, o varianta mai originala, dar si mai rentabila pentru multe cupluri care doresc sa se casatoreasca. Pentru ca artistii si artizanii pot crea invitatii cu totul deosebite, acestea devin din ce in ce mai cautate, avand de partea lor si aspectul financiar.

invitatii-nunta-handmade

De la invitatii gravate la cele termogravate sau imprimate offset, invitatiile s-au bazat mult timp pe un text printat pe o hartie sidefata. In timp ce materialele folosite au inceput sa se diversifice, ajungand la sfoara de canepa, scortisoara sau flori presate, viitorii miri au preferat din ce in ce mai des sa aleaga invitatii lucrate manual. De exemplu, termografia era destul de populara, constand in tiparirea la caldura a unor litere cu cerneala. Fiind un proces ce necesita timp, a aparut o alternativa mai rentabila, cunoscuta de specialist  sub numele de imprimarea offset, potrivita pentru nuntile semiformale. Aceasta este de obicei mai ieftina, dar nu are acelasi efect estetic.

 

Invitatiile sunt influentate de tema nuntii, iar din acest punct de vedere, nuntile retro sunt din ce in ce mai numeroase. In aceasta situatie, se opteaza pentru invitatii nunta hanmade realizate prin caligrafie, ale caror fabricare poate lua destul de mult timp. Unele aparate pot reproduce scrisul caligrafic, asa ca solutia pare a fi eficienta.

Procesul de organizare a unei nunti este uneori dificil, mai ales din cauza seriilor de decizii pe care mirii trebuie sa le ia. De aceea, cel mai usor este daca se aleg niste directii generale de la inceput, ca de exemplu culorile folosite, florile, decorul, dresscode-ul si locatia. Odata stabilite, invitatiile pot fi produse, fie ca este vorba de invitatii nunta handmade sau de cele obisnuite. Foarte potrivite pentru nuntile restranse si mai alternative, invitatiile executate de mana pot fi oferite personal, sunt mai accesibile si pot fi personalizate in functie de dorintele cuplului.

invitatii-nunta-handmade-creatorii

Pline de originalitate si personalitate, invitatii handmade formeaza o tendinta noua in industria organizarii de nunti, facandu-si aparitia acum doar doi ani. Din motive economice sau de stil, aceste invitatii nunta handmade sunt preferate de client, deoarece necesita creativitate si pot fi usor adaptate la cerintele lor.

Clip to Evernote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>